Misija

Misija preduzeća POLI BIRO  je da svoje korisnike (kupce) obezbedi sa proizvodima i uslugama koji zadovoljavaju njihove iskazane i neiskazane (u principu podrazumevane) potrebe.Zahtevi će se ispunjavati u dogovorenim rokovima, uz ujednačen kvalitet proizvoda i usluga, zadovoljavajućeg nivoa, kao koji će biti rezutat stabilnosti i sposobnosti radnih procesa organizacije.

Vizija

Vizija organizacije POLI BIRO  je, da kontinualnim unapređenjem svojih radnih procesa i neprekidnim podizanjem nivoa kompetentnosti svojih zaposlenih postane jedan od značajnih isporučioca papirne konfekcije iz sopstvenog proizvodnog programa i kancelarijskog materijala, školskog pribora, biroopreme i potrošnog materijala za računre i štampače.

Maloprodaja i usluge

Od osnivanja, 1993. godime, POLI BIRO se bavi maloprodajom školske opreme, galerijske robe, kancelarijskog materijala…
Takođe, pruža usluge kao što su:

  • Fotokopiranje 
  • Spiralno i termo (unibind) povezivanje
  • Očitavanje ličnih dokumenata sa čipom (lična karta, saobraćajna dozvola, zdravstvena knjižica)
  • Skeniranje dokumenata
  • Štampa sa USB-a i e- mail adrese u boji

Veleprodaja

Od 2000. godine, počinjemo da se bavimo prodajom na veliko kancelarijskog materijala, biroopreme i potrošnog materijala za računare, štampače i ostale računarske periferne uređaje što podrazumeva veliki izbor tonera za laserske i ink jet štampače, boju za pečate i frankir mašine, registratore različitih veličina i sve sve što se može naći na Vašem kancelarijskom stolu.

Proizvodnja

Od 2007. kompanija je počela da nabavlja mašine i opremu za proizvodnju higijenske papirne galanterije (papirna konfekcija) i do sada oformila respektabilan mašinski park velikih kapaciteta za izradu papirnih ubrusa i toalet papira u rolni, profi složivog programa takođe ubrusa i toalet papira, kao i salveta. Time je to postala primarna delatnost preduzeća.